学习啦>学习方法>高中学习方法>高二学习方法>高二英语>《高二英语第二学期期末试卷》正文

炎黄站群系统

时间:2019-04-13 12:01:05本文内容及图片来源于读者投稿,如有侵权请联系xuexila888@qq.com 诗盈

  不要反复去看那些做了而未经别人修改的练习,看多了就会不自觉地连同错误一起记在脑子里,今天小编就给大家分享了高二英语,仅供收藏哦

 m.xuexila.com

  高二级英语下学期期末试卷

  第一部分听力(共两节,满分30分)

  第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题.每段对话仅读一遍。

  第一部分 听力(共两节,满分30分)

  第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  1. What time is it now?

  A.9:10 B.9:50 C.10:00

  2. What does the woman think of the weather?

  A. It’s nice. B. It’s warm. C. It’s cold.

  3. What will the man do?

  A. Attend a meeting. B. Give a lecture. C. Leave his office.

  4. What is the woman’s opinion about the course?

  A. Too hard. B. Worth taking. C. Very easy.

  5. What does the woman want the man to do?

  A. Speak louder. B. Apologize to her. C. Turn off the radio.

  第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)

  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

  听第6段材料,回答第6、7题。

  6. How long did Michael stay in China?

  A. Five days. B. One week. C. Two weeks.

  7. Where did Michael go last year?

  A. Russia. B. Norway. C. India.

  听第7段材料,回答第8、9题。

  8.What food does Sally like?

  A. Chicken. B. Fish. C. Eggs.

  9.What are the speakers going to do?

  A. Cook dinner. B. Go shopping. C. Order dishes.

  听第8段材料,回答第10至12题。

  10. Where are the speakers?

  A. In a hospital. B. In the office. C. At home.

  11. When is the report due?

  A. Thursday. B. Friday. C. Next Monday.

  12. What does George suggest Stephanie do with the report?

  A. Improve it. B. Hand it in later. C. Leave it with him.

  听第9段材料,回答第13至16题。

  13. What is the probable relationship between the speakers?

  A. Salesperson and customer. B. Homeowner and cleaner. C. Husband and wife.

  14. What kind of apartment do the speakers prefer?

  A. One with two bedrooms. B. One without furniture. C. One near a market.

  15.How much rent should one pay for the one-bedroom apartment?

  A.$360. B. $400. C. $415.

  16.Where is the apartment the speakers would like to see?

  A. On Lake Street. B. On Market Street. C. On South Street.

  听第10段材料,回答第17至20题。

  17.What percentage of the world’s tea exports go to Britain?

  A. Almost 15%. B. About 30%. C. Over 40%.

  18. Why do tea tasters taste tea with milk?

  A. Most British people drink tea that way. B. Tea tastes much better with milk. C. Tea with milk is healthy.

  19. Who suggests a price for each tea?

  A. Tea tasters. B. Tea exporters. C. Tea companies.

  20. What is the speaker talking about?

  A. The life of tea tasters B. Afternoon tea in Britain. C. The London Tea Trade Centre.

  第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)

  第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)

  阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

  A

  Summer Activities

  Students should read the list with their parents/careers, and select two activities they

  would like to do. Forms will be available in school and online for them to indicate their choices and return to school. Before choices are finalized, parents/careers will be asked to

  sign to confirm their child’s choices.

  Activity Description Member of staff Cost

  Outdoor Adventure (OUT) Take yourself out of your comfort zone for a week, discover new personal qualities, and learn new skills. You will be able to take part in a number of activities from canoeing to wild camping on Dartmoor. Learn rock climbing and work as a team, and enjoy the great outdoor environment. Mr. Clemens £140

  WWI Battlefields

  and Paris

  (WBP) On Monday we travel to London. After staying overnight in London, we travel on Day 2 to northern France to visit the World War I battlefields. On Day 3 we cross into Belgium. Thursday sees us make the short journey to Paris where we will visit Disneyland Paris park, staying until late to see the parade and the fireworks. Our final day, Friday, sees us visit central Paris and tour the main sights. Mrs. Milson £425

  Crafty

  Foxes

  (CRF) Four days of product design centred around textiles. Making lovely objects using recycled and made materials. Bags, cushions and decorations...Learn skills and leave with modern and unusual textiles. Mrs. Goode £30

  Potty about Potter

  (POT) Visit Warner Bros Studio, shop stop to buy picnic, stay overnight in an approved Youth Hostel in Streatley-on -Thames, guided tour of Oxford to see the film locations, picnic lunch outside Oxford’s Christchurch, boating on the River Cherwell through the University Parks, before heading back to Exeter. Miss Drake £150

  21.Which activity will you choose if you want to go camping?

  A. OUT. B.WBP. C.CRF. D.POT.

  22.What will the students do on Tuesday with Mrs. Wilson?

  A. Travel to London. B. See a parade and fireworks.

  C. Tour central Paris. D. Visit the WWI battlefields.

  23.How long does Potty about Potter last?

  A. Two days. B. Four days. C. Five days. D. One week.

  B

  My daughter Kelly is a cautious person. She needs to warm up to situations, is hesitant to try new things. When with close friends, she becomes a leader who laughs loudly and chants, “Girls rule, boys drool.” But when that comfort zone is not around her, she is shy and nervous.

  This has been challenging for me at times. “Shy” is not a word that I think has ever been used to describe me. But this has been a year of firsts for my girl that has filled her with a new sense of confidence. This year she moved to lap lane in swimming where she was preparing for a swim team. This year she learned to ride a bike without training wheels. And this year she completed her first kids’ triathlon (三项全能) .

  On Saturday, with a thunderstorm coming soon and my son’s birthday party later in the day, we all went out in the dark of the morning for Kelly to participate in her first triathlon. We practiced transitions from swim to bike to run with her, we got all the equipment she’d need, and we kept talking about the race. But as we waited the two hours for the older kids to finish before her turn, she held my leg a little harder and told me she loved me a few too many times. She was nervous but trying to keep it together.

  And then it was her turn. From the second she jumped into the water, my heart soared(快速上升). My daughter transformed into the most confident human being I had ever seen. She dominated that swim, crushed that bike ride and ran to the finish with the biggest smile on her face.

  I can honestly say that I never felt so proud of someone in my entire life. It wasn’t because she did a sport or anything like that. It was because she was afraid of something and conquered that fear with confidence and a fire I hadn’t seen before.

  All day I would find myself just looking over at her and smiling. She might be wearing the finalist medal but I felt like I won that day. I won the chance to see my girl shine.

  Shine on, sweet baby.

  24. Kelly is nervous when ________.

  A. boys are around her B. she changes into a leader

  C. she is away from her mom D. situations are new to her

  25. We can know from Paragraph 3 ______.

  A. the race began in the early morning B. the whole family gave Kelly support

  C. Kelly was eager for her turn in the race D. Kelly prepared for her brother’s birthday party

  26. Seeing Kelly’s performance in the race, the author felt ______.

  A. excited and proud B. anxious and uneasy

  C. worried and hesitant D. curious and concerned

  27. In the ending paragraphs the author “felt like I won that day” because Kelly ______.

  A. overcame the fear B. expressed love to her

  C. won the gold medal D. took part in the sport

  C

  You know the saying "You're as young as you feel." Well, there may be some truth t, according to that, according to researchers at Harvard and the Massachusetts Institute of Technology.

  Ellen Langer, a Harvard psychologist who studies how the mind influences the body, and colleagues reviewed the scientific literature for evidence that a person’s perception of their age might influence their health. They published their results in the journal Perspectives on Psychological Science.

  In one study that Langer led, 47 women had their hair done. The women who thought their new hairdos made them look younger did look younger to objective observers, who were shown before-and-after pictures. The women who thought they looked younger also showed a drop in blood pressure. Another study involving 4,421 men found that thise who became bald(秃顶)at a relatively young age were more likely to get cancer and heart disease than men who did not. Similarly, another study involving 2,017 men found that those who lost their hair early were more likely to develop heart disease. “We believe that the feelings associated with being older than one’s real age account for some of these health outcomes,” the researchers wrote.

  The researchers also described studies that found that women who had children later in life were more likely to be healthier and live longer than those who had children early, which they attributed to the fact that these mothers tend to spend more time with younger women. Similarly, people who marry younger partners tend to live longer than those who marry older partners, according to other studies.

  Taken together, the research “supports the general mind-body hypothesis(假说)that when a younger mind is prepared, a younger body can accompany it.” While the mechanism remains unclear, the researchers figured that suggestions associated with aging can “make one unconsciously or consciously aware of old age and set in motion a series of physiological processes that can have real effects on short-term and long-term health.”

  28. The underlined word “perception” in Paragraph 2 means .

  A. view B. appearance C. Influence D. creation

  29. Which of the following statements is true according to Paragraph 3?

  A. Blood pressure is highly related to hairdos.

  B. Feeling older than real age may be tied to health problems.

  C. Getting cancer or heart disease is the cause of hair losing.

  D. The women who love hairdos look younger than those don’t.

  30. It can be inferred from Paragraph 4 that .

  A. a younger mother is more likely to live longer

  B. the younger one of a couple lives much longer

  C. often staying with younger people can benefit people’s health

  D. people who want to live longer need to marry young

  31. The passage mainly tells us that .

  A. Getting bald too early is not good to marry young

  B. Women had better give birth later in their life

  C. Feeling younger to a couple is very important to their health

  D. People’s feeling of their age may have an effect on their own health

  D

  Spring is coming, and it is time for those about to graduate to look for jobs. Competition is tough, so job seekers must carefully consider their personal choices. Whatever we are wearing,our family and friends may accept us, but the workplace may not.

  A high school newspaper editor said it is unfair for companies to discourage visible tattoos (纹身)nose rings, or certain dress styles. It is true you can’t judge a book by its cover, yet people do “cover” themselves in order to convey certain messages. What we wear, including tattoos and nose rings, is an expression of who we are. Just as people convey messages about themselves with their appearances» so do companies. Dress standards exist in the business world for a number of reasons, but the main concern is often about what customers accept.

  Others may say how to dress is a matter of personal freedom, but for businesses it is more about whether to make or lose money. Most employers do care about the personal appearances of their employees (雇员),because those people represent the companies to their customers.

  As a hiring manager I am paid to choose the people who would make the best impression on our customers. There are plenty of well-qualified candidates, so it is not wrong to reject someone who might disappoint my customers. Even though I am open-minded, I can’t expect all our customers are.

  There is nobody to blame but yourself if your set of choices does not match that of your preferred employer. No company should have to change to satisfy a candidate simply cause he or she is unwilling to respect its standards, as long as its standards are legal.

  32. Which of the following is the newspaper editor’ opinion according to Paragraph 2?

  A. People’s appearances carry messages about themselves.

  B. Customers’ choices influence dress standards in companies.

  C. Candidates with tattoos or nose rings should be fairly treated.

  D. Strange dress styles should not be encouraged in the workplace.

  33. What can be inferred from the text?

  A. Candidates have to wear what companies prefer for an interview.

  B. What to wear is not a matter of personal choice for companies.

  C. Companies sometimes have to change to respect their candidates.

  D. Hiring managers make the best impression on their candidates.

  34. Which of the following would be the best title for the text?

  A. Employees Matter B. Personal Choices Matter

  C. Appearances Matter D. Hiring Managers Matter

  35. The author’s attitude towards strange dress styles in the workplace may best be described as .

  A. enthusiastic B. negative C positive D. sympathetic

  第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)

  根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

  As CEO, you need to realize that each team member plays a role in your company and each individual is part of the whole. If you want to work effectively, your team must be harmonious. Here's how:

  Build trust and respect. Make a team-oriented environment based on trust and respect without which there will only be limited success. A start-up is like a ship going through high

  uncertainty. The captain needs the trust of his team, because people follow trust and honesty,not a person. 36______

  Be true to your word. If you demand high productivity and quality work. you'd better be as good as your word. You get what you give. 37 When team members notice that you are a reliable person, they will imitate your behavior

  38 If you want to improve teamwork, help people get to know each other better.Organize in-person meetings for all workers (all teams) at least once a year-more often if at all possible. Informal conversations bring people together and warm up human relationships. One option is to invite your team to play a game, like football or basket ball. If players want to win, they have to focus on cooperation. 39

  Take advantage of conflict. 40 Somewhere, somehow, conflict will show up. When confrontation between employees gets out of hand in a start-up, the CEO must face it. Don 't complicate the situation by deciding what is good or bad. Listen to all sides carefully and then talk to other team members who observed the quarrel. Brainstorming solutions favorable for both sides may even result in ideas that would never have come to mind without the conflict.

  A. Organize a meeting for all employees.

  B Lay stress on the importance of teamwork

  C. A good team will always be efficient and productive.

  D. There are no teams without occasional misunderstandings

  E. If you promise to do something, be sure you will fulfill it

  F. Thus their pure characters are exposed and real relationships are built

  G. The stronger the trust is. the better the team will navigate without the captain on board

  第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)

  第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)

  阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

  项,并在答题卡上将该项涂黑。

  “Mum, can I invite my classmate Brett over to stay tomorrow night, please? It’s Friday, and we don’t have any _41__.Can I, please?” Mum was sitting at the kitchen table. Dad was _42__next to her, resting his head on his arms. Mum could _43__that James wanted so badly to have his friend over.

  “I’m so sorry, James,” she said.

  “I’m never allowed to have friends come to the house? Why, Mum?” James asked sadly, almost in _44_.

  “I know it’s _45__ for you,” Mum said softly. “But I’m just worried other people might think we’re a little… strange. And then they would make fun of you.”

  “No, they wouldn’t, Mum,” James protested. “We’re not _46__ at all. We’re just ordinary people.”

  Mum sighed heavily. “ To tell you the truth, James, my neck has been so painful that it’s given me a heavy _47__. And your poor father –he doesn’t feel _48__. He really needs a rest.”

  “I can help, Mum!” James said. “_49__ I can make you and Dad feel better, can Brett come over? Please?”

  “Well…”Mum began.

  “Great ! Thanks ,Mum!” James almost shouted. “ Just sit there, don’t move.” He rushed over to the kitchen drawer and _50__ what he needed –two spanners. “ Hang on, Mum,” he said. “ This won’t take a second.” After some 51__, James was finished. With a smile of _52__ on his face he said, “ There! How does that feel?” “ Oh, James,” Mum said. “ That’s a much better! How did you do it?”

  “Easy,” James said _53__.” Dad had tightened your neck bolts (螺栓) too much! I just_54__ them slightly ! I learned that in robotic science at school.”

  “What about your father? Can you _55__ him?” asked Mum.

  “I’ll try,” James replied. He __56_ up Dad’s hair at the back of his neck and plugged the electric wire into Dad’s head. Then he turned the _57__on. Dad opened his eyes and _58__ immediately . “ He just let his _59__run too low, that’s all,” James said, “Shall I tell Brett to come over straight after school tomorrow?”

  “I guess so,” replied Mum. “ Your friends will just have to _60__ that we are a very unusual family. Thanks, son !”

  41. A. chance B.message C. homework D.difficulty

  42. A. asleep B.reading C. alone D.standing

  43. A. explain B.see C. agree D. doubt

  44. A. terror B. tears C. surprise D. silence

  45. A. fair B. easy C. good D. hard

  46. A. strange B. normal C. popular D. anxious

  47. A. headache B. loss C. task D. day

  48. A. ill B. funny C. sorry D. well

  49. A. As B. If C. Since D. Before

  50. A. kept B. controlled C. found D. returned

  51. A. requests B. thoughts C. repairs D. instructions

  52. A. sympathy B. satisfaction C bitterness D. politeness

  53. A. embarrassingly B. gratefully C. impatiently D. proudly

  54. A. adjusted B. collected C. produced D. covered

  55. A. greet B. accompany C. help D. ask

  56. A. lifted B. caught C. gave D. filled

  57. A. television B. power C. light D. gas

  58. A. grew up B. lay down C. broke down D. sat up

  59. A. food B. temperature C. battery D. blood

  60. A. prove B. expect C. suspect D. accept

  第Ⅱ卷

  注意: 在答题卡上与题号相对应的答题区域内答题,写在试卷、草稿纸上货答题卡非题号对应的答题区域的答案一律无效。不得用规定以外的笔和纸答题,不得在答卷上做任何标记。

  第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)

  阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

  Few people I know seem to have much desire or time to cook. Making Chinese 56 (dish) is seen as especially troublesome. Many westerners 57 come to China cook much less than in their own countries once they realize ______58___ cheap it can be to eat out. I still remember 59 (visit) a friend who’d lived here for five years and I 60 (shock) when I learnt she hadn’t cooked once in all that time.

  While regularly eating out seems__61_____have become common for many young people in recent years, it’s not without a cost. The obvious one is money; eating out once or twice a week may be 62 (afford) but doing this most days adds up. There could be an even 63 (high) cost on your health. Researchers have found that there is a direct link between the increase in food eaten outside the home and the rise in 64 (weigh) problems.

  If you are not going to suffer this problem, then I suggest that the next time you go to your mum’s home for dinner, get a few cooking tips from her. Cooking food ____65__(be) fun. You might also begin to notice the effects not only on your health but in your pocket.

  第四部分写作(共两节,满分35分)

  第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)

  假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

  增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

  删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

  修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

  注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

  2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

  I am planning to go on a vacation to Hainan with a few friend this summer. We’ll set out in July 15th and then have a six-day holiday here. There will have many activities during our stay, include hiking,climbing mountains and swimming in the sea. We will also hold campfire party on the last night. Diving will depend on the weather. I think our holiday must be interested. So I really hope that you can join in us. Do remember to take your bathing suit or ID card if you decided to go with us.

  I am looking forward to your reply.

  第二节 书面表达(满分25分)

  假定你是李华,在你校就读的英国交换生Peter 对中国古典音乐很感兴趣,你恰好非常擅长二胡演奏。请你给Peter写封邮件,约他周末到你家去了解一下这种中国乐器,并为他演奏二胡,要点如下;

  1 简介二胡:始于唐朝,已有1000多年的历史

  2 二胡音乐优美

  3 发出邀请

  注意:1 词数100左右 2 可以适当增加细节,以使行文连贯。

  答案

  听力 1-20 1.A 2.C 3.A 4.B 5.C 6.B 7.A 8.B 9.C 10.B

  11.A 12.B 13.C 14.A 15.B 16.C 17.B 18.A 19.A 20.C

  第二部分 阅读理解(每小题2分)

  (A)21-23ADA (B)24-27DBAA (C)28-31 ABCD 32-35 CBCB 七选五

  III.完形答案41-45 C D A C D 46-50 B A C D A 51-55.B D B A C 56-60 .D B B C A

  语法填空

  56.dishes 57.who/that 58 how 59.visiting 60.was shocked

  61.to 62.affordable 63.higher 64.weight 65.is

  短文改错

  I am planning to go on a vacation to Hainan with a few friend this summer. We’ll

  friends

  set out in July 15th and then have a six-day holiday here.There will have many

  on there be

  activities during our stay, include hiking,climbing mountains and swimming in

  including

  the sea. We will also hold ^campfire party on the last night. Diving will depend

  a

  On the weather. I think our holiday must be interested. So I really hope that you

  interesting

  can join in us. Do remember to take your bathing suit or ID card if you decided to go with us. and decide

  I am looking forward to your reply

  作文

  高二英语下学期期末试卷阅读

  第Ⅰ卷

  第一部分 听力(共两节,满分30分)

  第一节(共5小题,每小题1.5分,共7.5分)

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  1.What does the woman think of cloning?

  A.It has no side effect at all.

  B.It should be strictly forbidden.

  C.It may cause trouble for humans.

  2.What’s the possible relationship between the two speakers?

  A.Friends. B.Husband and wife. C.Teacher and student.

  3.What do they hope to do?

  A.Stop cigarette production.

  B.Advise people not to smoke.

  C.Stop young people smoking.

  4.What teacher are they talking about?

  A.Their Chinese teacher.

  B.Their history teacher.

  C.Their politics teacher.

  5.What does the man think the weather will be like in April?

  A.Cool. B.Hot. C.Windy.

  第二节(共15小题,每小题1.5分,共22.5分)

  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟。听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

  听第6段材料,回答第6至8题。

  6.Where is the woman probably going this afternoon?

  A.To the library. B.To a swimming pool. C.To a professor’s class.

  7.What will the man have to do this afternoon?

  A.Study history. B.Write a poem. C.Finish a paper.

  8.What does Prof.Lowell probably teach?

  A.Literature. B.History. C.Maths.

  听第7段材料,回答第9至11题。

  9.Whom does the man want to talk with?

  A.Mr.White. B.Jim. C.Dr.Smith.

  10.Where is Dr.Smith?

  A.He is in his office. B.Nobody knows. C.He went home.

  11.Which number is correct?

  A.77231059. B.77231058. C.77221069.

  听第8段材料,回答第12至14题。

  12.What does the man want to drink?

  A.Water. B.Tea. C.Coffee.

  13.What is the man doing?

  A.Watching TV. B.Writing some reports. C.Listening to the radio.

  14.When does this conversation take place?

  A.Late at night. B.In the afternoon. C.In the morning.

  听第9段材料,回答第15至17题。

  15.Where does the conversation probably take place?

  A.In the hospital. B.In an office. C.In a car.

  16.What happened to the man?

  A.He was caught by the policemen. B.He was attacked.

  C.He was wearing a stocking.

  17.What probably is the woman?

  A.The man’s wife. B.A policewoman. C.T he man’s workmate.

  听第10段材料,回答第18至20题。

  18.Where is the speaker living now?

  A.In a city in England. B.In an eastern European country.

  C.In a small town with the speaker’s aunt.

  19.What is still a problem to the speaker?

  A.The living conditions. B.The weather. C.Traffic rules.

  20.What is the speaker?

  A.A tourist. B.A student. C.A driver

  第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)

  第一节(共15小题,每小题2分,共30分)

  阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A,B,C,和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

  A

  It was on the early afternoon of a mid­October day in 2012. Bismark Mensah, who came to America several months ago, was collecting carts (手推车) outside a Walmart in Federal Way. It was a part­time job for him. He earned $9.05 an hour in charge of getting carts out of the parking lot.

  He was used to finding stuff in carts that customers had somehow forgotten—keys, credit cards, wallets. And he turned them into a customer service. But a particular item stood out. It was a white envelope with a clear window in the middle, and there was a lot of cash in it, around $20,000. Mensah turned them into customer services.

  Because of what he did that afternoon, Mensah is now the winner of Walmart's national 2013 “Integrity(正直) in Action Award”.

  Bismark Mensah says that since the story ran, he has become the model the youth in Ghana (his native country).

  He is now employed full­time at the Federal Way Walmart, earning $10.95 an hour, up from the $9.05 an hour he earned working part­time.

  Mensah, 33, no longer collects carts and such. He is in the backroom, dealing with inventory(库存). “I want to learn everything about operating a store like Walmart store,” he says. He plans to return to Ghana to run some shops owned by his family. He also plans to go to college and earn a degree in business administration.

  21.What does Mensah do in Walmart now?

  A.Deals with inventory. B.Collects carts.

  C.Checks out the groceries. D.Ensures Walmart's security.

  22.What's Mensah's future plan?

  A. To teach in college. B. To work in a big factory.

  C. To earn a degree in arts. D. To run his own shops.

  23.What lesson can we learn from the story of Mensah?

  A.It's never too late to learn. B. Honesty is a valuable quality.

  C.Don't judge by appearance. D.A bird in the hand is worth two in the bush.

  24.What can be inferred from the passage?

  A.Mensah comes from a poor family in Ghana.

  B.Mensah can hardly make himself understood in America.

  C.Mensah has set an example for the youth in his own country.

  D. Mensah will help set up some Walmart branches in Ghana.

  B

  *o*m The Healthy Habits Survey(调查)shows that only about one third of American seniors have correct habits. Here are some findings and expert advice.

  1.How many times did you brush your teeth yesterday?

  Finding: A full 33% of seniors brush their teeth only once a day.

  Step: Remove the 300 types of bacteria in your mouth each morning with a battery­operated toothbrush. Brush gently for 2 minutes, at least twice a day.

  2.How many times did you wash your hands or bathe yesterday?

  Finding: Seniors, on average, bathe fewer than 3 days a week. And nearly 30% wash their hands only 4 times a day—half of the number doctors recommend.

  Step: We touch our faces around 3,000 times a day—often inviting germs(病菌)to enter our mouth, nose, and eyes. Use toilet paper to avoid touching the door handle. And, most important, wash your hands often with hot running water and soap for 20 seconds.

  3.How often do you think about fighting germs?

  Finding: Seniors are not fighting germs as well as they should.

  Step: Be aware of germs. Do you know it is not your toilet but your kitchen sponge (海绵) that can carry more germs than anything else? To kill these germs, keep your sponge in the microwave for 10 seconds.

  25.What is found out about American seniors?

  A.Most of them have good habits.

  B.Nearly 30% of them bathe three days a week.

  C.About one third of them brush their teeth only once a day.

  D. All of them are fighting germs better than expected.

  26.Doctors suggest that people should wash their hands ________.

  A.eight times a day B.three times a day

  C.four times a day D. twice a day

  27.Which of the following is true according to the text?

  A.We should keep from touching our faces.

  B.There are less than 300 types of bacteria in the mouth.

  C.We should wash our hands before touching a door handle.

  D. A kitchen sponge can carry more germs than a toilet.

  28.The text probably comes from ________.

  A.a guide book B.a book review

  C. a popular magazine D.an official document

  C

  Elizabeth Bishop, who was famous for the poetry A Prodigal, Filling Station , Sandpiper, Manuelzinho and so on, was an influential(有影响的) American poet of the 20th century. Her poetry often shows things that concerned her throughout her life, such as her search for a sense of home. Her troubled childhood and feelings of loneliness from this time affected her character and poetry.

  Bishop's painful childhood is apparent(显面易见的) in some of her poems. Her father died when she was eight months old and her mother was mad when she was five. Bishop was raised firstly by her mother's parents and then by her father's parents. This experience left her confused about belonging. She had no home and this was shown in her poetry. In “A Prodigal”, when the character in the poem makes up his mind to go home, there is a sense of pessimism for Bishop who has no home. The lack of a sense of home has contributed to her depression(消沉) all her life.

  Bishop attempts(企图) to make small, everyday experiences extraordinary in her poems such as “Filling Station”. In “Filling Station”, Bishop describes the beauty of a family filling station. Although it is “dirty” there is order in it. Simple family life is celebrated in it. She recognizes the value of home and beauty in everyday life, but she is only an observer of these. Distance remains between her and the family at the filling station.

  Bishop's struggle to locate herself in the world is seen no more clearly than in “Sandpiper”. It deals with searching for something in a confusing world. She uses the metaphor(暗喻) of the bird which is “looking for something”. The “something” isn't specific(特殊的). It seems as if the bird doesn't know what he wants; the only certain thing is that he is searching.

  Bishop's poems are personal on a more subtle (巧妙的)level, especially when her childhood, travels, etc, are taken into consideration. It is believed that Bishop is a complex(复杂的)poet who uses her poetry to find this feeling of belonging.

  29.What do we know about Elizabeth Bishop's childhood?

  A.She was born poor. B.Her parents didn't love her.

  C.Her grandparents treated her badly. D. She lived an unhappy life.

  30.When reading Bishop's poems, people can find her search for ________.

  A.the true nature of human being B.a happy family life

  C.the feeling of belonging D. parental love

  31.Which of Bishop's poems shows her love for simple family life?

  A.Sandpiper.  B.Filling Station. C. Manuelzinho. D.A Prodigal.

  32.Which of the following words can best describe Bishop?

  A.Clever and strong. B. Gifted but pessimistic.

  C.Unfortunate but kind. D.Creative and determined.

  D

  A new study shows students who write notes by hand during lectures perform better on exams than those who use laptops.

  Students are increasingly using laptops for note­taking because of speed and legibility(清晰度).But the research has found laptop users are less able to remember and apply the concepts they have been taught.

  Researchers performed experiments that aimed to find out whether using a laptop increased the tendency to make notes“mindlessly”by taking down word for word what the professors said.

  In the first experiment,students were given either a laptop or pen and paper.They listened to the same lectures and were told to use their usual note­taking skills.Thirty minutes after the talk,they were examined on their ability to remember facts and on how well they understood concepts.

  The researchers found that laptop users took twice as many notes as those who wrote by hand.However,the typists performed worse at remembering and applying the concepts.Both groups scored similarly when it came to memorizing facts.

  The researchers' report said,“While more notes are beneficial,if the notes are taken mindlessly,as is more likely the case on a laptop,the benefit disappears. ”

  In another experiment aimed at testing long­term memory,students took notes as before but were tested a week after the lecture.This time,the students who wrote notes by hand performed significantly better on the exam.

  These two experiments suggest that handwritten notes are not only better for immediate learning and understanding,but that they also lead to superior revision in the future.

  33.More and more students favor laptops for note­taking because they can ________.

  A.get higher scores B.digest concepts better

  C. write more notes D.understand lecture better

  34.While taking notes,laptop users tend to be ________.

  A.mindless B.tireless C.thoughtful D. skillful

  35.The author of the passage aims to ________.

  A.examine the importance of long­term memory

  B.promote the use of laptops

  C.explain the process of taking notes

  D. stress the benefit of taking notes by hand

  第二节(共5小题,每小题2分,共10分)

  根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。

  To be successful people

  Here are some opinions about successful and unsuccessful people.

  Make life plans and set goals

  You can’t be successful without knowing where you are going. A life vision board, 10 years’ plan and daily goals are useful of the successful people. 36

  Keep a “To-be” list for the future

  A “To-be” list is a great way to plan for the future. I want to be an elected official in the future. I want to be the CEO of a public company. 37 Unsuccessful people have no idea what they want to be. How can you achieve success if you don’t know what you want to be?

  Study every day

  38 whether you are reading a magazine or a good book. You can learn and become knowledgeable as you read. While watching television may be good entertainment, you will hardly get anything out of TV to help you become more successful.

  Want others to succeed

  When you are in an organization with a group of people, in order to be successful, you all have to be successful. 39 If you wish for their failures, why even work with them at all?

  Accept responsibly for your failures

  Where there are ups, there are most always downs. Being successful persons means always having to accept responsibly for your failures. 40 It just puts other people down and no good comes from it.

  A. Blaming others solves nothing.

  B. Your failures help your successes.

  C. I want to be a great father and husband.

  D. We want to make our life plans and goal.

  E. Get your vision and goals down on paper.

  F. Studying everyday educates you on new subjects.

  G. You need to want to see your co-workers improve and succeed.

  第三部分:英语知识运用(共两节,满分45分)

  第一节 完形填空(共20小题,每小题1.5分,满分30分)

  阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。并在答题卡上将该选项涂黑。

  On a cold winter morning, an old man sat awkwardly(笨拙地) against a wall at Sydney's Circular Quay station. I glanced for a moment but __41__ him and walked on to my office as I __42__ he was a derelict (流浪汉).

  On my way back that afternoon, in the __43__ place I saw an ambulance and the man was being __44__ by two nurses. He wasn't a derelict but a worker, who __45__ fell ill on his way to work.

  Shame shocked me when I realized that sick, old man had put up with the __46__ of the entire day. He probably reached out to passers¬by for __47__. No one stopped. No one __48__.

  A different season and I again __49__ an old man half lying on the footpath. Caught up in the __50__ rush of people commuting (乘车上下班), I would have __51__ him quickly as I had done before. However, the __52__ of the old Winter Man forced me to walk to the man on the ground, who was dressed in smart clothes but lifeless, and __53__ down to ask if he was OK. He __54__ consciousness again, and told me he was diabetic (糖尿病) and __55__ me to call an ambulance for him, which I did.

  Very weak, he said to me, in a __56__, “Nobody stopped. Thank you.” I looked into his eyes for a moment in __57__, but much was spoken without a word being said.

  As the __58__ ambulance siren(警笛声) announced the arrival of help, a number of __59__ rushed at me: sadness for the Winter Man and __60__ that I didn't walk past another person in need. I was amazed that it had been so easy to be helpful.

  41.A.ignored B.remembered C.comforted D.understood

  42.A.announced B.proved C.expected D.thought

  43.A.first B.next C.public D.same

  44.A.watched B.attended C.supported D.improved

  45.A.nearly B.finally C.suddenly D.immediately

  46.A.violence B.coldness C.tiredness D.anger

  47.A.safety B.money C.help D.attention

  48.A.served B.liked C.knew D.cared

  49.A.came across B.gave up C.looked for D.focused on

  50.A.frequent B.great C.usual D.gradual

  51.A.greeted B.found C.followed D.passed

  52.A.guidance B.memory C.impression D.comment

  53.A.lie B.bend C.hold D.look

  54.A.gained B.returned C.offered D.received

  55.A.forced B.allowed C.encouraged D.asked

  56.A.loss B.hurry C.whisper D.panic

  57.A.surprise B.excitement C.silence D.pain

  58.A.moving B.approaching C.dropping D.calming

  59.A.emotions B.dreams C.plans D.opinions

  60.A.relief B.shock C.luck D.regret

  第Ⅱ卷

  第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)

  第二节(共10小题,每小题1.5分,共15分)

  阅读下面材料,在空白处填入适当的内容或括号内单词的正确形式。

  Online shopping is coming into fashion in most cities,where people are able to make full use of the rapidly-developed Internet technology.Nowadays,can we find a person 61.      has not experienced online shopping?Definitely not.

  Online shopping 62.        (welcome)by most people due to various reasons.From the view of consumers, it can save some time for people who don’t have much spare time. Just click the mouse, and they can get whatever they want while 63.       (stay) at home. For the retailers(零售商),it can cut some costs for those who don’t have much circulating funds.64.   (compare)with the traditional trade mode, they don’t have to spend money in renting a house.65.    ,there are still some disadvantages about online shopping. First,a face-to-face deal makes online shopping less 66.     (rely)and trustworthy. Second, people will lose 67.      fun of bargain.

  68.      is undeniable that shopping on the Internet has become an irresistible trend in modern society.It’s of great 69.       (urgent) that we need to make the relative laws with the rapid growth of online shopping.Only in this way can we enjoy the pleasure and 70.       (convenient)of online shopping without the concern of being cheated.

  第四部分 写作(共两节,满分35分)

  第一节 短文改错(共10小题,每小题1分,共10分)

  下面短文中有10处语言错误。请在有错误的地方增加、删除或修改某个单词。

  增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写上该加的词。

  删除:把多余的词用斜线()划掉。

  修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写上修改后的词。

  注意:1.每处错误及修改均仅限一词;

  2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

  On June 30th, we had the honor of inviting Mr. Smith, a foreign teacher from the United States, to give us English lecture on what to improve our English in our school.

  Mr. Smith began the lecture with an interested English story. It drew into the attention of all the student at once. Then he gave the lecture in such a way that everyone eager took part in the activities. After the lecture, many students interview thought highly of the lecture. They say that they had never had such interesting a lecture before.

  From his lecture, I have realized that if I put my heart into it, I can improve our English.

  第二节 书面表达(共25分)

  “书中自有黄金屋,书中自有颜如玉”。请你用英语写一份倡议书,号召同学们养成阅读的习惯。

  主题:共同享受读书的快乐;

  内容:多逛书店、图书馆、互赠图书。

  要求:

  1.词数100左右;

  2.可适当增加细节,以使行文连贯。

  高二英语试卷答案

  1-5 ABCAC 6-10 BCABC 11-15 CBACA 16-20 BACCA

  21-23 CA D 24-27 ACDB 28-31 BCDC 32-35 ADDC 36-40 EBAGC

  41---45 BCDAB 46---50 DBACC 51---55 ADBCD 56---60 BBCAD

  语法填空

  61. official 62. himself 63. but 64. scenes 65. named

  66. a 67. most famous 68. in 69. including 70. were printed

  短文改错

  Dear Alice,

  I am glad to hear from you. You like musical instrument and want to take a

  instruments

  training class, but don’t know what to choose. Now I’d like to give you some advice.

  which

  First, you should know what you are interested Λ and choose what suit you best.

  in suits

  You are a quiet girl, so I advised you to learn the piano, which is also my favorite.

  advise

  Through played the piano, you can improve your taste in art. Beside, you will become

  playing Besides

  more patiently. But you must practice as much as possible if you want to make a progress. patient

  I hope your advice is of great help.

  my

  Yours,

  Li Hua

  作文:

  Dear Chris,

  I’m so honored to serve as your guide to a local restaurant to taste traditional Chinese food. The restaurant enjoys a good reputation and has won a China Time-honored Brand title. The environment is clean and elegant, not to mention its high quality dishes as well as its top services. The traditional and unique soup dumplings are its specialty, which I do believe you will have a good feast on.

  By the way, it’s convenient to get there by bus, for it’s just within easy reach of the downtown. We’ll meet at the bus stop near our school this Sunday morning. Bus No.9 will directly take us there.

  Wish you a good time.

  Yours,

  Li Hua

  听力材料

  Text 1

  W: How do you get to your office every day? Do you walk?

  M: Well, it’s too far to walk. I usually take the bus. The bus stop is just at the corner by my house.

  Text 2

  M: What a wonderful dinner you’ve prepared, Rosie!

  W: Thanks, Joe. What would you like to drink with your dinner, wine, juice, or beer?

  M: A glass of juice would be perfect.

  Text 3

  M: Hi, Maggie. I’m coming, but it’s raining and the traffic is moving slowly.

  W: Ok, David. Take your time. We’ll wait for you, so we can have dinner together.

  Text 4

  M: You’ve kept me waiting for nearly an hour at the bus stop on the snowy day.

  W: I’m sorry. It’s the first time I have been here. I was lost.

  Text 5

  M: Hurry up, Jenny. It’s already seven. We’ll be late for the film.

  W: Don’t worry dear, we still have twenty minutes. And it takes us only fifteen minutes

  to get there. We’ll be there just in time.

  Text 6

  W: Hi, Jack. How is everything going?

  M: I’ve been busy with my new restaurant these days.

  W: Oh, are you running it all by yourself?

  M: I have employed two waiters. My wife will come here next week and help me.

  W: What kind of food do you serve?

  M: Mainly traditional Chinese food.

  W: Chinese food is very popular here.

  M: Yes, the local people like dumplings very much.

  W: Do you cook by yourself?

  M: No, My brother is the cook.

  Text 7

  W: My dear, it’s five floors up!

  M: That’s all right. We’ll get used to it. Besides, it is quiet up there. We’re a little further away from the street and traffic noise, and there’s no one living over us.

  W: Is the house well furnished?

  M: Yes, it’s pretty bright and big enough for our children to play.

  W: What about the kitchen?

  M: The stove and refrigerator are in good working condition.

  W: Are the pipes all right?

  M: The pipelines seem OK, too. The toilet works well and the shower has hot and cold water.

  W: Good. Let’s go there and have a look at it again.

  M: Ok, let’s go.

  Text 8

  M: I’ll be at a lunch meeting for the next hour and a half. Will you please tell anyone who calls, that I will call them back later this afternoon?

  W: Yes, Mr Roberts.

  M: If someone comes to the office, just have them wait until I come back.

  W: All right, Mr Roberts. What if they are there waiting for a long time? Should I offer them anything?

  M: You can show them the new video we made for the company.

  W: Ok. I will do that, Mr Roberts. I’ll take care of everything while you’re out.

  Text 9

  W: Can I help you?

  M: Yes. My daughter bought this pink camera here for my wife’s birthday. But it doesn’t work. So I’d like to change it for another one.

  W: I see. Let me have a look. Well, we’ll be happy to change it for you. But I’m afraid we don’t have another one.

  M: Oh, what will I do then?

  W: Would you like to choose a different color? We do have this camera in black and orange.

  M: My wife doesn’t like either of those colors.

  W: If you want, we can order another camera just like this one. There wouldn’t be any extra charge for it.

  M: That sounds fine. Would you please go ahead and do that?

  W: We’d be very happy to, but it will take at least a week. Maybe ten days. We’ll call you when it comes in.

  M: Thank you very much.

  W: You are welcome.

  Text 10

  The day before yesterday, on Thursday, I lost my umbrella. It’s said that 7,000 people lose their umbrellas in London every year. And all these umbrellas go to the Lost and Found Offices. However, hundreds of years ago, only rich and important people used umbrellas in ancient countries like India, China and Egypt. These rich people didn’t use umbrellas in the rain. They used them in the sun. Of course, poor people worked in the sun, but they didn’t have umbrellas. The Chinese invented the first umbrella for use in the rain. Starting in the 16th century the umbrella became popular to the western world. Umbrellas appeared in Britain about 400 years ago. At first, only women had umbrellas. Men didn’t like them. In 1750, a traveler named Jonas was the first man to use an umbrella on the street in England. The first umbrella shop was called “James Smith and Sons”. The shop was opened in 1830, and it is still located at 53 New Oxford Street in London now.

  高二英语下学期期末试卷参考

  第一部分 听力 (共两节,满分20分)

  第一节 (共5小题;每小题1分,满分5分)

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  1. Who is the man looking for?

  A. Tami. B. Dr. Maxwell. C. Alison Simpson.

  2. What will the woman probably do?

  A. Call the airline soon. B. Stay at home for a while.

  C. Leave for the airport before lunch.

  3. What does the man think of his current book?

  A. It’s exciting. B. It’s relaxing. C. It’s long.

  4. When does the man hope to see the woman?

  A. This afternoon. B. Tomorrow night. C. Tomorrow afternoon.

  5. What does the man mean?

  A. He didn’t put in any sugar. B. He added some natural flavors.

  C. He also thinks the coffee tastes strange.

  第二节 (共15小题;每小题1分,满分15分)

  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

  听第6段材料,回答第6、7题。

  6. Why is the woman upset?

  A. Her order isn’t ready yet. B. The man forgot her order.

  C. Some guests will be late.

  7. At what time will the wedding start?

  A.10:00. B.10:30. C.12:00.

  听第7段材料,回答第8、9题。

  8. Who lived in Los Angeles?

  A. The woman’s aunt and uncle. B. The man’s grandparents.

  C. The woman’s parents.

  9. What will the speakers do next?

  A. Have a walk. B. Go hiking. C. Try to catch some fish.

  听第8段材料,回答第10至12题。

  10. What did the man study in college?

  A. Art history. B. Medicine. C. Business.

  11. What is the relationship between the two speakers?

  A. They’re neighbors. B. They’re salesman and customer.

  C. They’re teacher and student.

  12. What is the man’s advice for the woman?

  A. Doing what her father suggests. B. Exploring all the possibilities.

  C. Making a decision as early as possible.

  听第9段材料,回答第13至16题。

  13. How does the woman want to pay?

  A. In cash. B. By credit card. C. With her smartphone.

  14. What does the man think of PayPal?

  A. It is free. B. It is popular. C. It isn’t very fast.

  15. Where is Venmo accepted?

  A. At many small shops. B. At most large stores. C. At a lot of restaurants.

  16. What does the woman offer to do for the man?

  A. Download the app. B. Send him an invitation.

  C. Lend him some money.

  听第10段材料,回答第17至20题。

  17. What is the weather probably like?

  A. Hot. B. Dry. C. Rainy.

  18. Where did Matt begin his journey?

  A. In England. B. In California. C. In Hawaii.

  19. How many hours was Matt’s longest flight?

  A. Fourteen hours. B. Sixteen hours. C. Sixteen and a half hours.

  20. What will Matt do next?

  A. Interview someone. B. Share his experiences.

  C. Plan on another journey.

  第二部分:英语知识运用(共两节,满分35分)

  第一节 单项填空(共15题;每小题1分,满分15分)

  请认真阅读下面各题,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

  21. We saw lots of unique flowers at the garden that are said to have developed from ______

  were once grown in the forest.

  A. where B. which C. what D. that

  22. After his graduation, this project was exhibited in art galleries all over China, _______ him famous nationwide.

  A. making B. made C. to make D. having made

  23. You are waiting at a wrong place. I think it is at the hotel_______ the coach picks up tourists.

  A. where B. that C. in which D. which

  24. They have been married for nearly two years and they are ________ to have a baby. However, their wish hasn’t come true.

  A. cautious B. desperate C. contradictory D. rigid

  25. “Tokyo seeking international support over the Diaoyu Islands will be ______,” Chinese Foreign Ministry spokesman Lu Kang said on Tuesday.

  A. in vain B. in silence C. in ruins D. in chorus

  26. Feng Chu, reported ________ the National Prize for Progress in Science and Technology in 2017, is a post-90s PHD candidate.

  A. winning B. to win C. to have won D. having won

  27. The school faced a scandal and student demonstrations after school officials were caught misusing money _________ student aid earlier this year.

  A. being meant for B. intended for

  C. had intended for D. having been meant for

  28. We want to _________ the kids _______ as much art and culture as possible.

  A. lay; out B. put; out C. expose; to D. commit; to

  29. While ________ the National Congress of Communist Party, President Xi instructed the party never to forget _______ we started and then we can accomplish our mission.

  A. sponsoring; when B. delivering; when

  C. dismissing; where D. addressing; where

  30. --- When do you think I can access Blackberry App World on my computer?

  --- Not until _________ your device password correctly.

  A. you have entered B. have you entered

  C. will you enter D. you will have entered

  31. If it had not been for the fact that she _______ sing, I would have invited her to take part in my party.

  A. can’t have B. could not C. couldn’t have D. shouldn’t have

  32. Glad to see you back! How long ______ in Hong Kong for business? Have you got the project want?

  A. have you stayed B. did you stay

  C. had you stayed D. were you staying

  33. I don't think there will be more than 4 students left in the class, ________, because the environment is not fit for studying.

  A. if so B. if possible C. if ever D. if any

  34. ______, you need to be failing more if you are expected to succeed in the end.

  A. Strange as it might seem B. Strange as might it seem

  C. As it might seem strange D. As strange it might seem

  35. ---You look frustrated. What is the matter?

  ---You know, I am thinking about dropping out chemistry. I have been working very hard on it, but it’s still__________.

  A. as clear as mud B. as hard as nails

  C. as cold as stone D. as poor as a church mouse

  第二节 完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)

  请认真阅读下面短文,从短文后各题的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

  There was my mother, standing in a fuzzy (毛绒绒的) pink bunny(兔子)costume. This can’t be , 36 I thought to myself. Being ten was 37 enough.

  Our class was taking a trip to a convalescent home(疗养院) that day.I had 38 to stay at home pretending I' d caught some rare disease. My mother who's a(n) 39 , sent me to school anyway.

  When we got there, I 40 wished for that 41 . I’d fall to the ground and be 42 the humiliation (耻笑) of anyone ever knowing that I 43 every day after school there, dressed as a bunny.

  “Hi, Shelly!” The residents waved at me, “ Do you know them?” someone asked. “No! They 44 me for someone else. I’m Machille,” I responded. I didn't look up 45 I might make eye contact with them. Then, Mrs. Deist, our teacher, handed us tulips (郁金香) to give to the residents. I quickly went to the back of the 46 . My mother just went along her way--- hopping(单足跳跃). Last year, we hopped together. 47 , “I'm too old for that now”, I thought.

  I hid behind my class. “ Shelly, how about a game of Fish?” Lou asked. My class and teacher 48 and stared. “ Machille, do you know these people?” Mrs.Deist asked me.

  “Um….yes!”

  “Well you should 49 the way,” she said, smiling. So I stepped forward, handed a tulip to Rose, waved to Frank and gave Mr. Blusso a high-five.

  “My mother is in a convalescent home. I wish she could have someone like you to 50 her.” Mrs Deist said. My mother hopped over then. “This is my mom. Every day she looks after these special people who need nurses’ care.” I stood straight as I 51 the information. My mother then explained a program where kids can 52 after school. The residents cheered at the 53 , and my class seemed excited, too.

  I realized how 54 it made me to make other people smile and feel good. I should never be 55 of that.

  36. A. mixing B. surviving C. quitting D. happening

  37. A. lovely B. hard C. common D. active

  38. A. hesitated. B. hated C. begged D. managed

  39. A. nurse B. teacher C. athlete D. actress

  40. A. frequently B. smartly C. secretly D. formally

  41. A. costume B. journey C. award D. disease

  42. A. fought B. spared C. contained D. left

  43. A. spent B. counted C. waited D. saved

  44. A. prepared B. left C. exchanged D. mistook

  45. A. as if B. in case C. so that D. even if

  46. A. line B. room C. door D. school

  47. A. Moreover B. Otherwise C. However D. Therefore

  48. A. clapped B. turned C. nodded D. parted

  49. A. mend B. change C. push D. lead

  50. A. drop in on B. meet up with C. stand up for D. put up with

  51. A. obtained B. checked C. gathered D. delivered

  52. A. challenge B. volunteer C. update D. develop

  53. A. success B. rule C. measure D. idea

  54. A. delighted B. curious C. absurd D. anxious

  55.A. uncertain B. tired C. afraid D. ashamed

  第三部分:阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)

  请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

  A

  Automatic dishwashers have been around for more than 100 years. It started in 1886 with Josephine Cochrane, a woman in Shelbyville, Illinois. She was a rich woman who could afford servants to wash her dishes, so she really didn't mind the work. What she did mind was that her servants broke the dishes. She hosted quite a few dinner parties, and after every party the servants broke more of her expensive dishes.

  Finally, Cochrane took action. First, she measured her dishes and bent wire into racks to hold them. Next, she put the racks on a wheel in a large copper boiler. Then, the boiler sprayed hot, soapy water on the dishes as a motor turned the wheel. After a hot water rinse(冲洗),the dishes were clean!

  Josephine Cochrane's friends were impressed with the machine and asked her to build more. After that, word got out fast. Soon hotel and restaurant owners who didn't like broken dishes also were interested. Cochrane then knew that she had a wonderful machine, so she received a patent from the government, which said that only the inventor can make money from an invention. Then in 1893 Chicago held a World Fair where inventions from all over the world were shown. Cochrane's labor-saving machine was a big hit. Her dishwasher won the highest award.

  Cochrane's company came out with a smaller machine in 1914. It was supposed to be for the ordinary home, but it wasn't an immediate success. Many homes couldn't produce the extremely hot water it needed. Also, in most homes, dishwashing wasn't considered very difficult compared to most other housework. In fact some people liked to relax at the sink after a hard day! Sales of the home model finally picked up in the 1950s when people had more money and wanted to have more time to enjoy themselves. Now many homes have electric dishwasher that aren't very different from the one Josephine Cochrane invented more than 100 years ago.

  56. What does the underlined words “After that, word got out fast.” in Paragraph 3 suggest?

  A. The machine wasn't as efficient as described.

  B. The invention drew immediate attention of the public.

  C. Josephine Cochrane could no longer keep it a secret.

  D. Josephine's friends soon began to talk about the new machine.

  57. The smaller machine became popular only when______.

  A. people had more relaxing jobs B. hot water was not needed

  C. people's living conditions improved D. housework became easier

  58. Compared with Cochrane’s invention, modern electric dishwashers_______.

  A. cost less money B. are quite different

  C. wash many other things D. are much the same

  B

  As a teenage rock fan, all Dennis Vorreyer really expected of the Lollapalooza music festival in Chicago two weekends ago was the chance to see his favorite bands perform live.

  But he and his father, Jeffrey, who accompanied him to the festival, signed up for Lollapalooza's text-message network, and thus learned about a guitar-playing contest taking place there. Dennis, 14, entered and won a new Gibson guitar. Tad Kubler, the lead guitarist for the Hold Steady, who was involved in the contest, then invited Dennis to perform with the band as it closed its set.

  “Having your cell phone everywhere is important for everybody now,” Dennis said. “I never dreamed of playing Lollapalooza.” The modern mobile phone --- equipped with camera, Internet access and more--- has proved to be a liability for some performers, like Akon and Beyonce, whose regrettable moments were captured by fans and then immortalized on YouTube and similar sites. But for the fans themselves, mobile phones are becoming as important an accessory as an all-access wristband. Beyond using them to record a short souvenir, they are becoming a ticket to everything from free ringtones to VIP treatment.

  On Gwen Stefani's recent tour, as many as 20 percent of the audience at some shows agreed to pay 99 cents for text messages and the chance to win better seats, according to the mobile marketing company Impact Mobile. At festivals like Lollapalooza, thousands of fans sign up to receive continuous updates from concert organizers about promotions and special events.

  Even when there is no fee, the service comes at a price: fans must give their phone numbers to marketers. And purists --- and some artists --- disapprove of fans pecking out text messages or snapping pictures during performances. Still, the arrival of a new generation of phone-based activities could add a new twist to live events at a time when rising ticket prices have discouraged many concertgoers.

  59. What did Dennis originally intend to do at the Lollapalooza music festival?

  A. He wanted to keep company his father Jeffrey.

  B. He expected to join in the performance with a famous band in the festival.

  C. he wanted to see the live performance from his best loved bands.

  D. He wanted to attend a guitar-playing contest held in the festival.

  60.The underlined word liability in paragraph 3 here means___________.

  A. trouble B. debt C. responsibility D. benefit

  61.Why did some audience agree to pay money for the text message ?

  A. Because they wanted to get better tickets for the concert.

  B. Because they wanted to get the free tickets for the concert.

  C. Because Gwen Stefani asked them to do so.

  D. Because they wanted to have a good holiday

  62. The author seems to believe that ____________

  A. Dennis Vorreyer was fortunate to perform with the guitar band.

  B. phone-based activities will become a turning point for the live events.

  C. today cell phone is important and indispensable for everybody.

  D. fans shouldn’t peck out text message or snap pictures during performances.

  C

  Cure for tiredness?

  Staying up late is a potential battle between parents and kids. But the solution could be as simple as changing your meal time.

  Researchers at the University of Surry, UK, found that delaying meals could help change one of the internal body clocks. Besides a “master” clock in the brain, there are clocks in other parts of the body. They are usually synchronized according to factors including light.

  During the study, researchers tested 10 participants to examine the effect of changing meal times on their body clocks. The participants were given three meals ---breakfast, lunch and dinner. In the first stage, participants received breakfast 30 minutes after waking. Lunch and dinner followed, after 5-hour intervals. In the second stage, each meal was delayed by 5 hours. Right after each stage, blood and fat samples were collected.

  Results showed that later meal times greatly influenced blood sugar levels. A 5-hour delay in meal times caused a 5-hour delay in the internal blood sugar rhythms.

  The discovery showed that meal times are in line with the body clock that controls blood sugar levels.

  This is a small study but the researchers believe the findings could help jet lag sufferers and night-shift workers.

  In a study by the University of Surrey in 2013, researchers explored what happened when a person’s body was changed from a normal pattern to that of a night-shift worker’s.

  After people work through the night, over 97 percent of the body’s rhythmic genes are disrupted(扰乱,使混乱).

  These findings explain why we feel so bad following a long flight, or after working at night, according to Simon Archer, one of the study’s researchers.

  “It’s like living in a house. There’s a clock in every room in the house and in all of those rooms those clocks are now disrupted, which of course leads to chaos in the household,” fellow researcher DerkJan Dijk told the BBC.

  Changing meal times didn’t affect the “master” body clock --- the one controlling when we get sleepy --- but it can reset the body clock that controls blood sugar levels. This wouldn’t necessarily cure jet lag completely, but it might reduce the negative effects.

  A study published earlier this year suggested that just a weekend camping trip could be enough to reset our body clocks. And now this latest research shows regular food schedules could play a key part too.

  63. What did researchers at the University of Surrey find from their new study?

  A. Connections between the “master” clock and clocks in other parts of the body.

  B. Blood sugar levels are affected by when we eat rather than by our internal clocks.

  C. A delay in meal times causes an irregular change in blood sugar rhythms.

  D. Changing meal times can be enough to reset one of our body clocks.

  64. Which of the following statements is TRUE about the new study, according to the article?

  A. The interval between each meal being given was different.

  B. Blood and fat samples of the two groups of participants were collected.

  C. Each meal was served five hours later during the second stage.

  D. Participants were asked to report their feelings after each stage.

  65. What can we learn from the study by researchers at the University of Surrey from 2013?

  A. All our body’s genes would be disrupted if we worked through the night.

  B. Our genes often become less active after a long flight or night of work.

  C. The disruption of one gene could lead to the disruption of other genes.

  D. A disruption to the body’s rhythmic genes can cause people to feel bad.

  66. According to the article, ______.

  A. it’s impossible to reduce the negative effects caused by jet lag or night work

  B. there is more than one way to reset body clocks

  C. the “master” body clock controls all the other body clocks

  D. a change in meal times can reset the “master” body clock

  D

  It was already midnight and I was walking quickly out of Recovery Room, knowing I had to be back early next morning. Though in a hurry, I noticed a lone woman with an anxious look on her face. As it turned out, her daughter-in-law had just been transferred to Intensive Care, so I decided to take her up there. Down the hall, she stated, “I bet you’re trying to leave, aren’t you?” I confirmed her observation, adding that it was quite all right. We soon arrived, and upon talking with the patient’s nurse, I was able to let her in right away. She turned to me and said, “Thank you, you will be blessed.”

  The next day, on my way home after my day shift, I noticed a voice mail from my sister in Rochester, which gave me an uneasy feeling. I had to pull off the road as I listened to her message; “Mom had a stroke; she’s in the hospital and the Neurologist said it doesn’t look good.” My mind darted back to the words I had heard the night before as I cried out with anger; “This is a blessing?”

  The following day I flew up to Rochester. My brother picked me up from the airport and we soon arrived at the hospital. I walked into my mom’s room and she looked as if I had never seen her before. Her usual bright smile was replaced with a look of emptiness. All at once the cruel reality of the signs and symptoms of a fresh stroke were there, but I wasn’t the instructor, I was just a family member. My mom seemed to recognize me, and I fought back tears as I told her how much I loved her.

  Over the next five days, my mom made unexpected progress, as she began to speak a few words, slowly and almost painfully. With each milestone, it seemed the nurses and aides were almost as excited as we were. Everyone, without exception, treated my mom with kindness and compassion. I think the event that will stay in my memory forever occurred on my mom’s fourth day. It was time to repeat the swallowing study to assess if my mom could start eating. All four of us siblings hung together in the waiting room, nervous, our eyes shifting constantly to the door of 2607, anticipating and desperately hoping for good news. As her door opened, the therapist came out with a smile; we instantly knew she had good news, and we collectively breathed a sigh of relief. Five days after her stroke, my mom was ready for transfer to a rehabilitation facility, and I was headed back down South. With a very heavy heart, I said goodbye to my mom and the staff from the Stroke Unit.

  On the way back home, I had plenty of time to think about my own experiences as a Recovery Room nurse. I could envision(想象)the smiles on so many of the faces of our patients as they leave our unit. I was also reminded of the fact that we as health care givers have a certain power: we can add to the stress of a patient’s hospital experience, or we can be the one ray of sunshine that leaves a smile on their face.

  Truly, there will always be the pain of knowing that my mom had a stroke, but my memories will always be tempered by the thoughtful care she received in the Stroke Unit. I have since reflected on the words of gratitude spoken to me a week earlier by the visitor I took to the ICU. Yes, I was blessed; it was the kind of blessing that will warm my heart forever.

  67. What actually made the author uneasy?

  A. That she sensed something wrong with her mom.

  B. That she didn’t believe the blessing she had heard.

  C. That she had to listen to a voice mail form her sister.

  D. That she must fly up to Rochester the next day.

  68. By “I wasn’t the instructor, I was just a family member”, the author was trying to show ____.

  A. sympathy B. anger C. helplessness D. respect

  69. What can we infer from Paragraph 4?

  A. Stroke recovery usually takes five days.

  B. Her mother’s case was beyond expectation.

  C. The author has been mentally prepared.

  D. Empathy (共鸣) with patients makes a difference.

  70. According to the passage, the author ____________.

  A. doesn’t think a blessing was useful in real life as it didn’t protect her mother from a stroke.

  B. believes she did get the blessing from the visitor.

  C. believes everyone should work hard to get blessings from others.

  D. thinks health care givers should give their patients blessing so as to make them smile.

  第四部分 任务型阅读(共10小题,每小题1分,满分10分)

  请认真阅读下面短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当的单词。

  Digitalization could Pay Off in Health and Sustainability

  With technology permeating (渗透) everything we do, it has led to a significant transformation in the workplace --- specifically, how, where, who is working and what work employees do. The speed of change across industries has also caused greater uncertainty as many businesses rethink the way they manage their talent and real estate.

  For one, automation and artificial intelligence will change many job functions---particularly jobs and tasks that are manual or process driven. Research has found that the future workforce will be divided into three parts;core employees,freelancers(自由职业者)and consultants.Core employees will be concentrated in smaller and fewer locations, ideally in central business districts with transportation and amenities(便利设施) concentrated nearby ---reducing their energy and resource usage. This smaller core workforce could mean smaller office footprints requiring less energy from power and less waste produced. In parallel, the appearance of the “liquid workforce”--- freelancers, consultants and more --- means potentially less commuting(通勤) and perhaps a cleaner way of working. The need for flexibility to accommodate the uncertain operating environment and more project-based work could require possibly less material and waste in the building process.

  We’ve seen how many forward-thinking organizations have already adopted more efficient real estate management in the form of smart buildings and smart offices. This is essentially powered by the Internet of Things(物联网) to drive efficiency and real-time optimization (最优化)of building operations such as automatic monitoring and optimization of air conditioning

  --- of particular interest in Asia, where indoor as well as outdoor air quality is a long-time issue.

  Some features of smart buildings and workplaces also announce a shift to a less paper-based workplace. Companies are also accepting a whole view of sustainability. They ’re thinking about more than cost-savings or making the most of space. They are considering creating a healthy, fulfilling, and productive environment for employees.

  We now speak about healthy buildings instead of simply sustainable ones. In fact, the World Green Building Council now promotes the concept of healthy green buildings---buildings that are not only environmentally sensitive but also provide for the well-being of staff. For instance, buildings with more access to nature and greenery make a significant difference to workers. A survey done last year found that over 90% of those surveyed felt more productive and creative with access to fresh air, indoor light, healthy food, fitness centers and even mental health services.

  Overall, the drive towards a digitized workplace and improved employee experience could just lead us to a healthier, happier life and a more sustainable future.

  Digitalization could Pay Off in Health and Sustainability

  Introduction

  As digitalization influences the workplace and employees in many ways, business owners have to (71)____ on their way of managing.

  Effects of digitalization on the (72)____ Due to automation and artificial intelligence, future employees will be classified into three categories: core employees, freelancers and consultants.

  ●Core employees will be concentrated in central business districts (73)____ by various amenities, which help to avoid a(n) (74)____ of their energy and resources.

  ●Freelancers and consultants have no need to (75)____ regularly from one place to another, which will leave (76) ____ carbon footprints.

  Effects of digitalization on the workplaces ●Smart buildings and smart offices powered by the Internet of Things have been adopted by many forward-thinking organizations.

  ●Companies are thinking about reducing their reliance on (77)___ and building a healthy workplace, which is beneficial to staffs’ work in the long term.

  ●Green buildings are not only (78)____ to the environment but also do good to employees’ health. According to research, being (79)____ to nature and greenery can improve ones’ work efficiency and (80)____.

  第五部分 单词拼写(共10小题;每小题0.5分,满分5分)

  81. He has _________(选派角色) her as an ambitious lawyer in his latest movie.

  82.These new ways of digging a_________ the pace of the London Underground’s development.

  83. I have been s________ to this magazine for years and I like reading it every morning.

  84. Under normal c____________, nobody would sign such an unfair agreement.

  85. This thief was c___________ to a year of hard labor.

  86. There are stories about his __________(慷慨)and the massive amounts of money he gave to charities.

  87. This training will help you gain c_________ in a wide range of skills.

  88. By popular ____________(共识), this is the most valuable painting in the world--- it is impossible to calculate what price it would fetch if it ever came on the market.

  89. The boy show great ___________(辨别力)in his choice of friends.

  90. She is still f___________(经济上地)dependent on his parents.

  第六部分 书面表达 (满分20分)

  请仔细阅读以下材料,并按照要求用英语写一篇150词左右的文章。

  Scientists have observed that humans experience happiness from a wide range of stimuli(刺激), from traveling to an ideal destination to redecorating one’s home or from winning a game of soccer to eating a delicious meal. Simply watching a favorite television show or laughing at a funny joke can lift a depressed mood. While the happiness produced by such experiences tends to be short lived, a wide social network does promote a more long-lasting state of happiness as a lifestyle.

  Surprisingly, income is not a primary factor in determining a person’s level of happiness once the basic needs of food, clothing, and shelter have been met. More important is one’s social network. Being socially active may be more effective in increasing one’s immunity(免疫力)to illness than a vaccine. Misery may love company, but so does happiness, and having close friends and family is vital to one’s overall level of happiness. Even sharing one’s home with an animal companion can make a person happier.

  【写作内容】

  1. 用约30个单词概括以上材料的主要内容;

  2. 用约120个词就“幸福”这一话题谈谈你的理解,内容包括:

  (1)幸福对你来说意味着什么?

  (2)描写一次给你带来幸福感的经历。

  (3)面对学习压力,如何提升自己的幸福感?(至少两点)

  【写作要求】

  1. 作文中不能出现真实姓名和学校名称;

  2. 不必写标题;

  【评分标准】

  内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。

  答案

  听力 1-20 CBABA ACABC ABCCA BCBCB

  单项选择 21-25 CABBA 26-30 CBCDA 31-35 BBDAA

  完型填空 36-40 DBCAC 41-45 DBADB 46-50 ACBDA 51-55 DBDAD

  阅读 A: BCD B: CAAB C: DCDB D: ACDB

  任务型阅读: 71. reflect 72. workforce 73. surrounded 74. waste 75. travel/ commute 76. fewer 77. paper 78. sensitive/friendly/beneficial 79. exposed

  80. creativity/creativeness

  单词拼写:81.cast 82.accelerate 83.subscribing 84. circumstances

  85. condemned 86. generosity 87.competence 88. consensus 89.discrimination

  90. financially

  书面表达

  Scientists have found that although various factors contribute to humans’ happiness, it is one’s social network, rather than one’s income, that plays an important role in promoting the long-lasting state of happiness.

  Personally, happiness means achieving success after constant efforts. Take my participation in an English speech competition for example. Initially, I was lacking in confidence in my oral English. However, I held the belief that practice makes perfect. So, I kept practicing speaking English as long as two hours every day and consulted my English teacher about my pronunciation. Finally, my efforts paid off. When I was awarded the first prize, I felt a strong sense of happiness.

  Faced with huge pressure from our study, we should do something to promote our sense of happiness. First, we should set a clear goal and keep it in mind. In addition, we can build friendships with optimistic people and move forward with their support.

  书面表达评分说明

  本题总分为20分,评分时,首先根据文章的内容和语言(内容要点、应用词汇和语法结构的数量和准确性、上下文的连贯性及语言的得体性)初步确定其所属档次,然后以该档次的要求来衡量,确定最后给分。如果没有一定数量的较复杂结构或较高级词汇,通篇文章句型单调、无关联词、文章欠流畅、时态错误太多,降档处理。

  (一)语言方面:

  1、词数少于130或多于170的,从总分中减去2分。

  2、语言形式错误分为大错和小错。句子结构、时态、语态、主谓一致、句子缺谓语动词等为大错。小错:介词、冠词、单词拼写、大小写、标点符号等为小错。1个大错扣1分,1个小错0.5分。

  3、如层次不清楚,写作没分段,从总分中减去2分。

  4.、如果没有使用较复杂的句子结构,评分时将分数降低1个档次。

  5.、如书写较差,以至影响交际,将分数降低一个档次。投机:开头一段和最后一段切题,中间部分从阅读理解中抄一段判零分。

  (二)内容要点:

  Text 1

  W: Hello, this is Dr. Maxwell’s office. My name is Tami. How may I direct your call?

  M: I’d like to speak with Alison Simpson, please. (1) She’s a nurse there, but I believe she’s on her break now. It’s about our son Jimmy.

  Text 2

  M: What time is your flight today?

  W: Well, it was supposed to leave at 2:15 p.m., but the airline just called and told me it was delayed until 7:15 p.m. At least this way, I can take my time and have lunch at home. (2)

  Text 3

  W: You like reading a lot, don’t you?

  M: Yeah, I find it very relaxing. The one I’m reading now is really exciting. (3)

  W: It’s that good, huh?

  M: Oh, yeah. Ever since I started reading it, I haven’t been able to put it down.

  Text 4

  W: I’m sorry to call so early, but I wanted to let you know I’ve come down with something and won’t be able to come into work today. I should be fine by tomorrow afternoon.

  M: No problem. We’re having an office party tomorrow night, so I hope you’re well enough to come! (4)

  Text 5

  W: Bradley, this coffee tastes a little strange. What did you put in it?

  M: It’s actually what I didn’t put in it, Rachel! We consume away too much sweet stuff these days. (5) It’s time for us to get back to natural flavors, don’t you think?

  Text 6

  W: I’m here to pick up the flowers for Anna.

  M: I’m sorry, but those won’t be ready for another two hours. (6)

  W: She’s getting married in two hours! I need time to bring them back so that I can set them up before the guests come. (6) (7)

  M: We haven’t even started putting them together yet. We told you on the phone they’d be ready by noon. It’s only 10:00. (7)

  W: Is there another flower company that can deliver them in the next thirty minutes?

  M: I doubt it. Flower companies don’t normally do rush orders.

  Text 7

  W: It’s nice and quiet out here in the countryside.

  M: My grandpa used to take me fishing here when I was five.

  W: My parents never took me anywhere when I was little. I guess we went to Los Angeles to visit my aunt and uncle a few times when I was in sixth and seventh grade. (8) But other than that, we just stayed at home.

  M: It’s important to slow down and breathe some fresh air once in a while.

  W: Absolutely. So, what’s the plan for the rest of the day?

  M: I figured we could go hiking and then have a picnic on the top of the hill. (9)

  W: Awesome! (9)

  Text 8

  M: So, what do you want to study when you go to college, Megan?

  W: I’m not sure, Mr. Sanders. My dad would be excited if I studied medicine, but that sounds too difficult. I’ve always been interested in art, but I’m not sure if I want to be a professional artist.

  M: Well, you could study art history. That was my wife’s major, you know.

  W: Really? What did you major in?

  M: Oh, I always wanted to be a businessman, so that’s what I did in college. (10) It’s not for everyone, but I liked it. I wish I had taken some other classes, though. If you have a chance to learn about a bunch of different things and then make a decision, I think that would be your best bet. (12)

  W: That’s good advice, Mr. Sanders. Thanks!

  M: My pleasure. If you want to talk more, come next door anytime you want. (11)

  W: I sure will. Thank you!

  Text 9

  M: OK, your bill comes to thirty-six dollars.

  W: Well, I never carry cash on me any more. Can I just Venmo it to you?(13)

  M: What does that mean?

  W: Venmo is an app that you download for your smartphone. (13) It connects to your bank or a credit card, and you can transfer money to other people in about ten seconds.

  M: What? That’s fast! I’ve used PayPal before, but it sometimes takes several minutes for the transfer to be completed. (14) Plus, they charge you a fee for sending the money.

  W: Venmo is free if you use a checking account. But if you use a credit card, I think they charge you a small fee.

  M: That’s cool. I never use my credit card, anyway. So, what can I do with the money once it’s there? Can I use Venmo at stores?

  W: You still can’t use it at most restaurants and big chain stores, but a lot of smaller shops accept it. (15) It’s getting more popular all the time.

  M: All right, how can I sign up for Venmo?

  W: Download the app from the App Store, and I’ll email you an invitation to join. (16)

  Text 10

  Good morning! I’m Samuel Davis, and this is the ten o’clock news report. I hope everyone is having a fine Monday morning. It’s getting pretty wet out there, so grab an umbrella and stay dry! (17) I’m here today with Matt Miller, who has completed his 29,000-mile journey in just six weeks, with a total of 180 hours in flight. Beginning in California, he made twenty-five stops in fourteen different countries including England, Italy, Greece, Egypt, and Thailand. (18) His final trip was a sixteen-hour flight from Hawaii back to California, just half an hour less than his longest flight from Samoa to Hawaii. (19) Born in South Dakota, Matt is a freshman at Massachusetts Institute of Technology, and has said that as a child he was scared of flying. All of that changed when he received his pilot license at just seventeen. After that, he only spent a few years planning everything out before beginning his journey around the world. Matt is here with us today for an interview. Welcome Matt! First, why don’t you tell all our listeners about the craziest thing you saw during your adventure? (20)


高二级英语下学期期末试卷相关文章:

1.

2.八年级英语下册期末试卷含答案

3.

4.高二期末考试英语作文范文

5.人教版七年级英语下册期末试卷及答案

 

Copyright @ 2006 - 2018 学习啦 All Rights Reserved

学习啦 版权所有 粤ICP备15032933号-1

我们采用的作品包括内容和图片全部来源于网络用户和读者投稿,我们不确定投稿用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的权利,请联系:xuexila888@qq.com,我站将及时删除。

学习啦 学习啦